Vi på PK Green producerar unika, specialtillverkade ljuslådor och lampor.

Alla lampor monteras och specialtillverkas i vår verkstad i England.

Alla beställningar skickas med spårbar expressleverans (DPD, 5-7 arbetsdagar).

Vi betalar alla tullavgifter och skatter åt dig. Så du behöver inte betala någonting extra.

 

Sedan started 2006 har vi levererat tusentals specialtillverkade ljusboxar och lampor till kunder i Sverige, Europa och USA.

Våra kunder är nöjda - vi har över 300 recensioner på Google.

 

Vi erbjuder unika lampor till hotell, span, restauranger, semesterorter, filmstudios, TV-produktioner (reklam) och filmproduktioner.

Vi erbjuder kundanpassade varumärkta ljusboxar till mässor, utställningar, konserter, DJ:ar, event (speciellt marknadsföringevent) och butiker.

 

Vårt sortiment inkluderar moderna bordslampor, golvlampor, taklampor, flytande poolbelysning, globlampor och kublampor.

Med den senaste trycktekniken och material av högsta kvalitet kan vi specialtillverka era lampor med er logga, text, foto eller design.

 

Några av våra kunder:

AccentureAdobeBBCCNNDAZNDHLGoogleHiltonHogan LovellsHPKPMGNestlePioneer DJRokuSelfridgesShangri-LaShopify PlusSPARVisaVitalityITVWarner Bros

 

Vi levererar endast produkter av högsta kvalitet; detta är något vi är stolta över. Vi levererar bara produkter som vi själva har testat och som har tillverkats efter de högsta standarderna och som vi själva skulle använda.

För att kontakta oss, skicka ett mejl till admin@pkgreen.se, ring oss på +44 (0)1902 607555, eller skicka ett meddelande.

Vi ser fram emot att få arbeta med er.

Vänliga hälsningar,

PK Green teamet